MYYNTISTAILAUS LYHENTÄÄ
ASUNNON MYYNTIAIKAA


Stailauksella haetaan asunnolle avaruutta sekä nykyaikaista ja neutraalia yleisilmettä, joka vetoaa mahdollisimman moneen ostajaehdokkaaseen jo asunnon myyntikuvissa. Stailauksella pyritään saamaan asunnon parhaat puolet esiin ja luomaan pohja tyylikkäille myyntikuville.

Houkuttelevilla myyntikuvilla saadaan kohteelle enemmän näkyvyyttä ja useampia ostajaehdokkaita tulemaan asuntoesittelyyn. Stailauksella on myös mahdollista nopeuttaa asunnon myyntiä ja jopa nostaa asunnon arvoa.

Meillä on kokemusta lukuisista asunnoista ja asiakkaista, jotka ovat hyötyneet myyntistailauksesta. Stailauspalvelumme kautta saat laadukkaan stailauksen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Teemme aina asunnon tyyliin ja tarpeisiin sopivan kalustuksen. Palvelun hintaan sisältyvät kaikki lainahuonekalut ja -somisteet, mitä stailauksessa tarvitaan asunnon myynnin ajaksi. Mikäli myytävä asunto kaipaa pintojen uusimista, hoidamme myös pintaremontit huolellisesti ja ammattitaidolla. Remonttipalveluista on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä