Hieta lattiatyyny beige-valkoinen, useita kokoja

Lungi
149,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hieta tyynyn raidallinen kuvio tuo ripauksen tyypillistä pohjoismaista desingia sisustukseen. Saatavilla eri neljä kokoa.

Toimitusaika 10 - 15 työpäivää


Rentoudu Lungilla, yksin tai yhdessä

LUNGI -tyyny on tyylikäs ja mahtava. Istu, makaa, rentoudu tai pelaa ja vietä hauskaa aikaa ystävien kanssa, LUNGI -tyyny sopii siihen erinomaisesti. LUNGI -tyynyt sopivat kodin joka huoneeseen, oleskelutilaan tai terassille. LUNGI -tyynyjä on saatavilla useissa eri väreissä, malleissa ja koossa, siksi niistä on mahdollista löytää oikea malli jokaiseen tyyliin sopivaksi.

LUNGI -tyynyt ovat suunniteltu ja valmistettu laadukkaasti Suomessa.

LUNGI tyynyjen valmistuksesta iso osa on käsityötä, siksi jokainen tyyny on uniikki.Tyynyjen valmistus vaatii paljon käsityötä, siksi jokainen tuote on uniikki ja saattaa erota vähäisesti kuvan tuotteesta.Päällinen on kudottu perinteisellä tavalla ja valmistus vaatii paljon käsityötä. Päällinen on valmistettu 100 % puuvillasta, joka värjätään Suomessa. Laadukkaan puuvillakankaan ja perinteisen kutomistavan ansiosta lattiatyyny on lujatekoinen ja kestävä.

Sisätyyny on perinteikkään Suomalaisen tekstiiliyrityksen valmistama. Sisätyynyjen materiaali on 100 % EcoLogic Polyesteria, jota valmistetaan kierrätetyistä PET pulloista.


Väri: Beige-valkoinen

Materiaali: 100% Puuvilla

Valmistus: Kudottu

Hoito-ohje: Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla. Ei hankausta.

Pesuohje: Ota päällinen varovasti pois. Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Päällinen muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. Puuvilla voi kutistua pesussa 5 %.

Sisätyyny: Eco-Soft tyyny

Täyte: 100 % EcoLogic polyesteria.

Sisätyynynpäällinen: 100 % polypropyleenia

Sisätyynyn pesu: käsipesu max. 30° C